Logo 't Snoezelhof

Wie zijn wij?

Fanny Marechal is een creatieve duizendpoot, boordevol passie en gedrevenheid. In eerste plaats heeft ze een groot hart voor kinderen en dieren, maar daarnaast is ze constant bezig met planten, koken, de moestuin, knutselen en nieuwe dingen uitproberen. In de moestuin is ze nog volop bezig zichzelf te ontdekken met een cursus herborist, het zaaien met zaadjes van eigen kweek, het koken met wilde planten, enz. Sinds 2017 is ze leerkracht in het Buitengewoon Lager Onderwijs waar ze kinderen met autisme en/of emotionele- en gedragsproblemen begeleidt. Als oprichter zal Fanny de kinderen bij hun activiteiten in 't Snoezelhof begeleiden. Zij is dan ook het aanspreekpunt.

Fanny

Ianthe T'Kint staat sinds 2021 met volle overtuiging in het werkveld. Aan deze ervaring ging een studie Orthopedagogie vooraf, waar zij eerst aan zichzelf werkte als Ortho om dit later in te zetten ter ondersteuning van anderen. Deze ondersteuning op ‘t snoezelhof bestaat uit individuele begeleiding tussen de dieren en in de natuur. Naast ondersteuning op een geduldige, empathische en kritische manier zal zij met jou ook op zoek gaan naar positieve ervaringen en dingen die jouw rugzak dragelijk maken.

Ianthe

Ewoud Adams is opgegroeid op de unieke locatie waar 't Snoezelhof zich bevindt. Deze voormalige boerderij is volledig gerenoveerd met respect voor het authentieke karakter en ook hij heeft bij deze renovatie zijn steentje bijgedragen. Het verzorgen van de dieren en het helpen in de moestuin maakten voor hem deel uit van de dagdagelijkse bezigheden. Daarnaast vind je hem ook steevast terug in het atelier, waar hij allerlei nieuwe dingen ineen knutselt en kapotte zaken herstelt. Ewoud heeft een hart voor de Chiro waar hij verschillende jaren leider was en de vereniging nu vanop de zijlijn volgt en helpt.
Vandaag werkt Ewoud als technieker in de energiesector maar je vindt hem nog steeds vaak terug in het atelier, waar hij bezig is met het uitwerken van nieuwe projecten. Als medeoprichter zal Ewoud vooral achter de schermen werkzaam zijn.

Ewoud

Als vader van Ewoud wil Frans Adams graag zijn steentje bijdragen aan dit project. Vanop de zijlijn maar ook zeker en vast ondersteunend. Zo zal Fanny op Frans kunnen rekenen voor het verzorgen van de dieren, het onderhoud in de moestuin en voor het werken met de authentieke bakoven (zie "wat doen wij?").

Ook Hilde Verbist, de mama van Ewoud, wilde zich onmiddellijk engageren in 't Snoezelhof. Met haar opleiding als klinisch psycholoog vormt zij een uitstekend klankbord voor Fanny. Ook zij helpt graag mee op de achtergrond. Hilde zal op termijn ook een actieve rol spelen in 't Snoezelhof zodat zij Fanny kan aanvullen en de kinderen begeleiden. Tot slot zal zij administratieve taken en de boekhouding op zich nemen.

Ouders